T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / SÖKE - Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuz Türkiye'de Döner Sermaye Faaliyetleri Kapsamında ilk 10'da.

Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğiten, öğreten, üreten, milli ve yerli okul projesi kapsamında Türkiye'de döner sermaye faaliyetleri kapsamında ilk 10 okul arasına girdi. Çalışmalar kamu spotu olarak televizyonlarda gösterilecek.

Türkiye'de Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri arasında düzenlenen proje kapsamında Söke Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi olarak bilinen Söke Endüstri Meslek Lisesi Türkiye genelinde örnek 10 okul arasına girdi. Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni Türkiye genelinde üreten 10 okul arasına girmesine neden olan çalışmaları arasında destek eğitim odası takımı, öğrenci sırası, öğrenci dolabı, öğretmen dolabı, öğretmen kürsü ve sandalyesi ile sıra tablası üretmesi oldu. Milli Eğitim Bakanlığı eğiten, öğreten, üreten, yerli ve milli okul adı altında yapılacak olan kamu spotu çekimleri için Bilge Ajans adlı bir firmayı görevlendirdi.

Türkiye çapında döner sermayesi olan okullar arasında çalışması ve işleyişi bakımından 10 okul arasına giren Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılacak olan kamu spotu çekimleri yapıldı. Program öncesi Söke Kaymakamı Soner ZeybekSöke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, İl Milli Eğitim Mesleki ve Teknik Eğitim'den sorumlu müdür yardımcısı Gülfidan Kendirlioğlu ve okul müdürü Hüseyin Aygün hazır bulundular. Misafirlere önce kahvaltı verildi, daha sonra Kaymakamımız Soner Zeybek okulumuzu gezdi.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.08.2020 - Güncelleme: 18.02.2023 13:22 - Görüntülenme: 597
  Beğen | 1  kişi beğendi

Etiketler :
ilkon,